Educatief aanbod

Kan je ook iets dóen in de Koninklijke Bibliotheek, behalve boeken lezen of onderzoek voeren? Jawel! Voor al wie nieuwsgierig van aard is en meer wil weten over de werking van de Bibliotheek en haar collecties, biedt de Educatieve dienst deze opties aan:

Door infrastructuurwerken is het aanbod vanaf september tijdelijk beperkt: de workshops en rondleidingen in Librarium verdwijnen.

Bekijk het aanbod en reserveer nu »

 

Aanbod per leeftijd

Onze tarieven voor scholen zijn ook van toepassing voor groepen uit het tweedekansonderwijs, het volwassenenonderwijs en voor initiatieven voor buitenschoolse opvang. Bekijk in het aanbod wat we te bieden hebben voor uw doelgroep.

 

Voor leerkrachten

Wenst u in uw lessen of tijdens een klasbezoek een specifiek thema te behandelen dat verband houdt met onze collecties of met Librarium? We kunnen een specifiek programma uitwerken dat is aangepast aan uw behoeften (ontmoeting met professionals, rondleiding met een specifiek thema, u wegwijs maken in onze verzamelingen en bronnen om welbepaalde documenten te vinden enzovoort).

Raadpleeg ook onze pedagogische dossiers.

 

Programma op maat

U werkt of bent van plan te gaan werken in de bibliotheeksector? U behoort tot een groep van gedreven liefhebbers die een van de documenten in onze verzamelingen hebben bestudeerd? Ook voor u kunnen we op aanvraag een specifiek programma uitwerken.

Neem gerust contact met ons op zodat we samen kunnen nadenken over een geschikte oplossing.

 

Contact

+ 32 (0)2 519 53 72

educ@kbr.be