fbpx
Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

SpeakEasy speaks Royal Library!

10 juni 2023
13:30 - 16:30

Dit evenement is voorbij.

Tijdschema

10 juni 2023
13:30 - 16:30

Locatie

Prijs

Free – 11€

Tags

Bereid u voor op een artistieke mix van woordspelingen, visuele inspiratie en gerijmde mijmeringen tijdens SpeakEasy speaks Royal Library! 

Handschriften die spreken? Tekst die tot leven komt? Het kan in KBR! Het dichterscollectief SpeakEasy Spoken Word BXL laat zich inspireren door de Rijmbijbel en neemt u mee op een meertalige ‘Promenade Poetik’ in het KBR museum. Kom het oudste geïllustreerde handschrift in het Nederlands bekijken en vertrek op ontdekking. Tussen handschrift, boek en prent vindt u poëtische performances die u doen reizen door eeuwen geschiedenis. Durft u zich te laten meeslepen door de dichters? Uw zoektocht eindigt met een speciaal open podium met uitzicht op de Kunstberg. Geniet van spoken word poëzie en een drankje uit de open bar van albert Brussels.

Koop tickets Ontdek het KBR museum

 

Praktische info
  • Wanneer? Zaterdag 10 juni van 13.30 uur tot 16.30 uur
  • Prijs? Inbegrepen in uw ticket voor het KBR museum
  • Programma?
    • 13.30 uur tot 15.30 uur: Promenade Poetik’ in het KBR museum
    • 15.30 uur tot 16.30: Open podium op de Peristyle van KBR

 

 

 

Speakeasy Spoken Word BXL is een meertalig dichterscollectief dat Brussel en haar verhalen naar het podium brengt. Tijdens dit evenement nemen de dichters de proef op de som en treden ze in dialoog met de geschiedenis in KBR.