Zaalverhuur: Royal Library Meeting Center

Een zaal huren in centrum Brussel? Het Royal Library Meeting Center van de Koninklijke Bibliotheek is de perfecte locatie voor uw evenement.

U vindt ons centraal gelegen: in hartje Brussel, vlak naast het Centraal Station en met een ondergrondse parking naast de deur. De stijlvolle zalen en de talrijke culturele activiteiten die we aanbieden maken van het Royal Library Meeting Center een originele plek voor uw recepties, conferenties, evenementen of cursussen.

Download de brochure (pdf)

 

Zes zalen

We beschikken over 6 verschillende zalen: van een kleine vergaderzaal over een volledig moduleerbare zaal tot een groot auditorium. Alle zalen bieden projectiemogelijkheid.

Elke zaal beschikt over een receptieruimte en wij werken met de traiteur die u zelf kiest. We vragen dat de betrokken traiteur contact met ons opneemt om samen met ons de mogelijkheden te bekijken en alle praktische afspraken te maken.

Klik op de zalen voor meer informatie. Neem vrijblijvend contact op voor een bezoek aan het Royal Library Meeting Center of om een offerte aan te vragen, of ga rechtstreeks naar ons platform waar u online een zaal kunt boeken.

 

Auditorium De Greef

Capaciteit: 134 personen

Auditorium De Greef 

 

Auditorium Lippens

Capaciteit: 250 personen

 

 

Park Room

Deze zaal is door werkzaamheden niet meer beschikbaar.

 

Raadzaal

Capaciteit: 30 personen

 

 

Rotonde van het Paleis van Karel van Lotharingen

Capaciteit: 130 personen

 

 

Royal Sky Room 1

Capaciteit : 120 personen

 

 

Royal Sky Room 2

Capaciteit : 30 personen