Steun KBR

Giften en legaten

KBR aanvaardt gratis giften en legaten, op voorwaarde dat ze in het aanwinstenbeleid passen. We geven voorrang aan publicaties en objecten die een band hebben met België.

Schenk een document

 

 

Word sponsor

Laat ons erfgoed mee schitteren

Voor het slagen van de culturele projecten die KBR ambieert, is steun uit de bedrijfswereld van cruciaal belang. Versterk het imago van uw onderneming door uw naam te verbinden aan culturele projecten die het Belgische erfgoed in de kijker zetten. KBR kiest voor sponsorships die minstens even interessant zijn voor haar partners als voor de bibliotheek zelf. In ruil voor sponsoring biedt KBR elke partner een formule op maat: logovermelding, rondleidingen, speciale nocturnes en het gebruik van haar infrastructuur zijn maar enkele van de opties.

KBR verwelkomt dagelijks studenten, wetenschappers en cultuurmeerwaardezoekers. Sinds 2019-2020 huisvest de nationale bibliotheek gerenoveerde tentoonstellingsruimtes en een gloednieuw museum waar de handschriftencollectie van de Bourgondische hertogen wordt tentoongesteld. KBR heeft nu de geschikte infrastructuur om haar unieke collectie aan het publiek te tonen en speelt meer dan ooit een belangrijke rol in het culturele veld, zowel in België als op internationaal vlak.

Neem contact op