Elektronische bronnen

KBR biedt u toegang tot meerdere types van elektronische bronnen op het vlak van de mens- en sociale wetenschappen. De bibliotheek koopt de elektronische bronnen aan en stelt ze in het kader van haar beleid van dienstverlening ter beschikking van de geregistreerde gebruikers.

 

Databanken E-books Online tijdschriften

 

 

Raadpleging

De elektronische bronnen staan ter beschikking van alle geregistreerde gebruikers (in het bezit van een lezerskaart) van KBR. Ze zijn toegankelijk van op deze website of via de online catalogus. U kunt ze raadplegen op uw eigen toestellen (tablet, draagbare pc, gsm), verbonden met het wifi-netwerk van de bibliotheek, of op de computers in de bibliotheek.

Voor sommige bronnen heeft u een toegangscode nodig die u kunt verkrijgen van de bibliothecarissen in de algemene leeszaal.

 

Gebruiksvoorwaarden

De gebruiksvoorwaarden zijn verschillend voor elke bron. Algemeen wordt het gebruik geregeld door onderstaande elementen:

  • Het gebruik van de inhoud voor commerciële doeleinden is verboden.
  • Het is verboden bestanden of gegevens gratis ter beschikking te stellen buiten KBR.
  • Het is verboden de vermeldingen van auteursrecht te schrappen.
  • Het is verboden gegevens en inhoud stelselmatig te downloaden.

De gebruiker mag geen inbreuken maken op de intellectuele-eigendomsregels en het auteursrecht. De elektronische bronnen moeten individueel worden gebruikt, voor studie of onderzoek.

De gebruiker moet deze voorwaarden in acht nemen. KBR is niet aansprakelijk voor een verkeerd gebruik van de bronnen die ze ter beschikking stelt.

 

Inhoud

KBR verleent u toegang tot diverse vormen van online inhoud:

 

Neem contact op