Restaurant

Dineren bij ALBERT

De kogel is door de kerk, het nieuws mag in de krant: ons vernieuwde restaurant op de 5de verdieping heet A L B E R T. Chef Filip Fransen geeft hiermee een knipoog naar de geschiedenis van het monumentale bibliotheekgebouw, dat in de volksmond ‘de Albertina’ werd genoemd. Albertina heeft er dus een broertje bij.

 

De zomer van Albert

Vanaf 9 juli gaat de ALBERT-zomer van start met eigen producties zoals Italian dinners en zomerse brunches, voorbereid door chef Filip Fransen.

Verschillende Brusselse feestcollectieven organiseren rooftop apero’s, afterworks en DJ sets.

Deze zomer wordt het dakterras van A L B E R T dus ’the place to be’ van Brussel. Met een oppervlakte van 2.000 m2 is hier voldoende ruimte om alle evenementen coronaproof te laten verlopen.

 

En wat bij regen?

Er wordt een agenda opgemaakt voor de hele zomer. Telkens op zondag kijken de organisatoren of het weer het toelaat om deze agenda te volgen.

Houd de Facebookpagina en Instagramaccount van A L B E R T dus zeker in de gaten.

 

De ‘echte’ opening

De zomerevents lopen tot en met 13 september.

A L B E R T – het restaurant – opent pas later officieel de deuren en zal telkens open zijn van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Binnenkort meer nieuws hierover!

 

Over de uitbater

Eigenaar Filip Fransen is sinds 2012 met Witlof actief als cateraar. Vele bedrijfsfeesten, familiefeesten en huwelijken zijn door hem culinair opgeluisterd. Toen de opportuniteit zich voordeed om van A L B E R T zijn thuisbasis te maken, greep hij die kans met twee handen.

Lees meer op www.witlof.brussels.

U vindt A L B E R T ook op Facebook en Instagram.