Restaurant albert

Wie is albert?

a l b e r t is het vernieuwde restaurant op de 5de verdieping van KBR. Chef Filip Fransen geeft met deze naam een knipoog naar de geschiedenis van het monumentale bibliotheekgebouw, dat in de volksmond ‘de Albertina’ werd genoemd. Albertina heeft er dus een broertje bij.

Wat heeft albert u te bieden?

Albert biedt doorheen de dag gerechten en dranken aan die uw smaakpapillen strelen: van lunch tot patisserie in de namiddag.

Kleinschalige, lokale producenten

Albert werkt samen met landbouwers en producenten rondom Brussel die ons cultureel erfgoed een warm hart toedragen en naar duurzaamheid streven door in te zetten op kleinschaligheid en kwaliteit.

Verwacht u aan een variatie van rauwmelkse kazen, charcuterie, natuurwijnen, gastrobieren en andere smaakvolle producten die de Belgische en de Europese traditie van fermenteren en bewaren in ere houden. Als kers op de taart geniet u van een prachtig zicht op Brussel.

De tijd koesteren, daar staat dit majestueuze gebouw voor. En dat is precies wat albert u biedt op het vlak van eten en drinken. Schuif aan en geniet. Koester uw tijd.

Openingsuren

Elke dag van 10:00 tot en met 17:00

Locatie

Kunstberg 28, 1000 Brussel

Restaurant albert bevindt zich op de 5de verdieping van het gebouw.

Reservaties

U kunt ook contact opnemen via vasb@nyoreg.oehffryf of per telefoon: +32 (0)465 04 83 31.

Website: www.albert.brussels. U vindt albert ook op Facebook en Instagram.