In Monte Artium

Sinds 2008 publiceert KBR het tijdschrift In Monte ArtiumJournal of the Royal Library of Belgium. Het is volledig via Open Access beschikbaar. Als wetenschappelijke onderzoeksinstelling steunt KBR het Open Access-model, dat de resultaten van onderzoek voor iedereen toegankelijk maakt.

In Monte Artium verzamelt elk jaar wetenschappelijke bijdragen over het rijke erfgoed van KBR. Een kroniek vestigt de aandacht op enkele projecten en activiteiten van de instelling.

Internationale verspreiding

Uitgever Brepols Publishers garandeert een internationale verspreiding van dit meertalige tijdschrift, dat zowel via Open Access als op papier beschikbaar is.

U bestelt In Monte Artium bij uitgever Brepols. De 9 eerste volumes zijn nog steeds te koop via onze shop.

Publiceren in In Monte Artium

Doet u onderzoek in KBR? Heeft u iets in onze collecties ontdekt of een studie gedaan naar een of meerder bijzondere documenten uit een van onze fondsen? Laat het ons weten!

Bezorg ons uw voorstel voor een artikel, dan publiceren wij uw bijdrage misschien wel in het wetenschappelijke tijdschrift van KBR.

Contactpersonen

Heeft u een vraag over de voorwaarden of een voorstel voor een artikel? Neem contact op met een lid van het redactiecomité:

Verschenen nummers