Blind date met een boek

Koester jezelf

Koester een ander

Koester een boek

 

Onder dit motto organiseert onze shop een blind date met een boek. Op 23 april vieren we immers wereldboekendag, en dat kan KBR natuurlijk niet zomaar laten passeren.

 

Blind date op wereldboekendag

Een blind date met een boek? Een boek dat u op basis van de beschrijving aankoopt, en dat wij vervolgens naar uw oma/ vriend(in)/ lief/ kleinkind of uzelf opsturen met de post. Geen beter moment om uzelf of iemand die u mist te verrassen met een boek. Vertel het zeker ook voort aan vrienden en familie. En misschien verrast iemand u wel met een blind date?

 

Uit het brede scala boeken van KBR hebben we zorgvuldig 3 exemplaren gekozen:

 

Boek 1

Bent of kent u een echte geschiedenisfanaat? Dan zal dit turbulente levensverhaal van deze 15de-eeuwse man u zeker interesseren. Na het lezen van dit boek voelt u zich 100% thuis in het nieuwe KBR museum dat op 18 september de deuren opent.

Bestel boek 1

 

 

Boek 2

Oosters. Kunst. Verzameling. Traditie. Wordt u helemaal enthousiast van deze woorden? Dit boek biedt het allemaal. En nog zoveel meer! Een prachtige verzameling uit de collectie van de KBR, voorgesteld in een boek vol prenten en verhalen.

Bestel boek 2

 

 

Boek 3

Deze blind date is ideaal voor de kleinste boekenwurmen onder ons. Een doe-boek voor de kleine ontdekker met gevoel voor avontuur, interesse voor geschiedenis en geen gebrek aan creativiteit. Stap mee in een verhaal van moed en vriendschap!

Bestel boek 3

 

 

Hoe gaat dit in zijn werk?

Bestel uw boek via de bovenstaande links vóór 23 april. Wij zorgen dat het boek bij zijn nieuwe eigenaar terechtkomt.

Alvast veel leesplezier gewenst!