Samen beschermen we ons tegen COVID-19

Het KBR museum neemt alle nodige maatregelen om u een veilig bezoek te garanderen

  • Het aantal bezoekers wordt beperkt tot 50 personen per uur, wat ervoor zorgt dat u voldoende afstand kan houden van andere bezoekers in het museum. Wat een voordeel: u heeft het museum bijna helemaal voor uzelf!
  • U vindt alcoholgel op verschillende plaatsen in het museum, evenals desinfectiedoekjes voor de audioapparatuur.
  • Aan het begin van het museumparcours krijgt u een digitale stylus waarmee u de interactieve schermen contactloos kan gebruiken.
  • Het museum wordt elke dag volledig ontsmet. Voor risicovolle onderdelen zoals leuningen en knoppen gebeurt dit twee keer per dag.
  • Kruisingen worden vermeden in het museumparcours en het aantal bezoekers in gesloten ruimtes wordt beperkt.
  • Het dragen van een masker is verplicht, evenals het bewaren van fysieke afstand tot andere bezoekers (minimaal 1,5 meter, behalve voor personen die tot dezelfde bubbel behoren).

 

We vragen onze bezoekers om deze regels te respecteren om ieders gezondheid te beschermen. Op verschillende punten langs het parcours worden de maatregelen aangegeven. Tijdens uw bezoek zorgen onze onthaalmedewerkers zorgen voor een maximaal comfort in overeenstemming met de gezondheidsnormen.

Bent u ziek bent of vertoont u symptomen van COVID-19? Stel uw bezoek dan nog even uit. Preventie is belangrijk, daarom biedt het KBR museum u de mogelijkheid om uw reservering kosteloos uit te stellen naar een latere datum. Dit kan door ons per mail of telefoon (02 519 53 11) op de hoogte te stellen vóór de geplande tijd van uw bezoek.

We raden u aan uw bezoek online te boeken. Lukt dit voor u niet? Dan nodigen wij u uit om langs te komen bij de infobalie. 

 

Koop tickets