Samen beschermen we ons tegen covid-19

Zowel in onze leeszaal als in het KBR museum gelden strikte maatregelen die onze bezoekers een aangenaam en veilig bezoek garanderen. We vragen u om de maatregelen te respecteren en zo ieders gezondheid te beschermen.

Op verschillende plaatsen in het gebouw worden de maatregelen duidelijk aangegeven. Tijdens uw bezoek zorgen onze medewerkers voor een maximaal comfort in overeenstemming met de gezondheidsnormen.

Bent u ziek of vertoont u symptomen van covid-19? Stel uw bezoek dan nog even uit. Preventie is belangrijk, en daarom biedt KBR u de mogelijkheid om uw reservering voor de leeszaal of het museum kosteloos uit te stellen naar een latere datum. Dit kan door ons per mail of telefoon (02 519 53 11) op de hoogte te stellen vóór de geplande tijd van uw bezoek.

 

Maatregelen leeszaal en studiezaal

  • Het aantal bezoekers wordt beperkt tot 49 personen in de leeszaal en 49 personen in de studiezaal. Zo kunt u voldoende afstand houden van andere lezers.
  • U vindt alcoholgel in de inkomhal en bij het onthaal in de leeszaal, evenals desinfectiedoekjes voor de computers en microfilmlezers.
  • De leeszaal en de studiezaal worden elke dag voor de opening volledig ontsmet.
  • Looplijnen op de vloer helpen vermijden dat personen elkaar kruisen.
  • Het dragen van een mondmasker is verplicht wanneer u rondloopt in de zaal. Respecteer ook steeds de fysieke afstand tot andere bezoekers. Enkel wanneer u zit, mag u uw mondmasker afdoen.

 

Maatregelen KBR museum

  • U heeft vanaf 15 oktober een Covid Safe Ticket nodig om het museum te bezoeken. Toon dit ticket samen met uw identiteitsbewijs aan de ingang van het museum.
  • Het dragen van een mondmasker blijft verplicht.
  • U vindt alcoholgel op verschillende plaatsen in het museum.
  • Het museum wordt elke dag volledig gepoetst. Risicovolle onderdelen zoals leuningen en knoppen ontsmetten we tweemaal per dag.

 

Covid Safe Ticket in KBR

U heeft een Covid Safe Ticket nodig voor de middagconcerten en alle andere indoorevenementen met meer dan 50 deelnemers. Vanaf 15 oktober geldt deze verplichting ook voor het restaurant en het KBR museum.

Hoe werkt het?

 

 

We vragen u om uw plaats in de leeszaal of uw museumticket vooraf online te reserveren. Lukt dit niet, dan kunnen we u aan de infobalie helpen.