Restaurant

Honger gekregen van al dat lezen? Geniet van een broodje of een snack in onze vintage cafetaria op de vijfde verdieping, met een prachtig panorama-uitzicht over Brussel. Of eet uw lunch op in het zonnetje, op ons terras.

Warme snacks, een broodje of een koude schotel, er is voor ieder wat wils. En ook voor een deugddoende kop koffie of thee bent u aan het goede adres.

 

Openingsuren

De cafetaria is open van maandag tot en met vrijdag, van 9.00 tot 16.00 uur.

 

Potage-Toit

Tot eind 2017 baatte de vzw Le début des haricots op het terras van de cafetaria een stadstuin uit: 'Potage-Toit'. Omdat er binnenkort werken van start gaan, zijn de serre en meer dan 500 zakken met aarde en planten verhuisd naar een nieuw terrein in Anderlecht. De hele installatie zal er opnieuw worden opgezet om aan een tweede leven te beginnen.

De moestuin op het balkon van de Koninklijke Bibliotheek zag het daglicht in januari 2012. Dankzij 500 zakken uit geotextiel werd een leeg terras van 100m2 omgetoverd tot een prachtige moestuin, die 'Potage-Toit' gedoopt wordt. In 2017 veranderde de moestuin van de Kunstberg in een kruidentuin: de Kruidenberg is geboren.

Website van Potage-Toit

 

De cafetaria