Restaurant

Honger gekregen van al dat lezen? Geniet van een broodje of een snack in onze vintage cafetaria op de vijfde verdieping, met een prachtig panorama-uitzicht over Brussel. Of eet uw lunch op in het zonnetje, op ons terras met stadsmoestuin.

Warme snacks, een broodje of een koude schotel, er is voor ieder wat wils. En ook voor een deugddoende kop koffie of thee bent u aan het goede adres.

 

Openingsuren

De cafetaria is open van maandag tot en met vrijdag, van 9.00 tot 16.00 uur.

 

Potage-Toit

De vzw Le début des haricots baat op ons balkon een stadsmoestuin uit. Iedere zomer en herfst kunt u er smullen van de verse seizoensgroenten die op het dak gekweekt worden. Ze zijn te koop tijdens de zomer, op de minimarkt op maandag, woensdag en vrijdag van 12.00 tot 14.00 uur.

De moestuin op het balkon van de Koninklijke Bibliotheek ziet het daglicht in januari 2012. De twee grootste troeven van het terras zijn de zonnige ligging en de grote oppervlakte. Een perfecte locatie dus voor zo’n stadstuin. Dankzij 500 zakken uit geotextiel wordt een leeg terras van 100m2 zo omgetoverd tot een prachtige moestuin, die 'Potage-Toit' gedoopt wordt.

Potage-Toit is vrij toegankelijk tijdens de openingsuren van de cafetaria.

Website van Potage-Toit

 

De cafetaria