CERL Collection Security Summer School: inschrijvingen geopend

De inschrijvingen voor de volgende Collection Security Summer School van het CERL (Consortium of European Research Libraries) zijn geopend. Het programma oogt heel mooi!

 

3 dagen over de veiligheid van collecties

Drie dagen lang kunt u in aanwezigheid van specialisten van meerdere Europese wetenschappelijke bibliotheken lezingen bijwonen over thema’s in verband met de veiligheid van collecties. Een mooie gelegenheid om een netwerk te creëren of uw netwerk te versterken en de jongste ontwikkelingen in het domein te ontdekken en kennis te maken met goede praktijken.

 

In Estland

Na Den Haag in 2017 en Rome in 2018 vindt de conferentie ditmaal plaats aan de University Library van Tartu, in Estland.

Met lezingen en presentaties, meer bepaald over de instrumenten die het CERL ontwikkelt, bezoeken aan meerdere musea in verband met casestudy’s en groepsgesprekken staan deze drie dagen volledig in het teken van de dagelijkse praktijk van collectiebeveiliging.

 

Volledig programma

 

 

Praktisch

 

Woensdag 4 tot vrijdag 6 september 2019

University Library, Tartu, Estland

Deelname: € 65 voor CERL-leden / € 85 voor niet-leden (incl. lunch en thee of koffie / excl. conferentiediner, verplaatsingen en verblijf)

Inschrijven mogelijk tot 1 augustus: znevna.yrssregf@prey.bet

Info