Enquête over onze dienstverlening

Van 1 april tot 31 mei 2019 liep in KBR de grote LibQUAL+ enquête om de kwaliteit van onze diensten te verbeteren. De perfecte gelegenheid om uw mening te geven over KBR en haar toekomst en ons te laten weten wat u precies van KBR verwacht.

We willen iedereen die de tijd nam om de enquête in te vullen alvast hartelijk bedanken voor zijn medewerking.

 

 

Wat is de LibQUAL+ enquête?

LibQUAL+ is een gestandaardiseerde vragenlijst: alle deelnemende bibliotheken beantwoorden dus precies dezelfde vragen. Daardoor kunnen we de resultaten vergelijken met die van andere deelnemende bibliotheken.

Het enquêteprotocol is ontwikkeld door de Association of Research Libraries (ARL) en is aangenomen door talloze academische en onderzoeksbibliotheken over de hele wereld.

 

Waarom deze enquête?

De resultaten van deze enquête zullen dienen om de sterke en zwakke punten van KBR en elk van haar verschillende afdelingen onder de aandacht te brengen. Hiermee werken we een strategie uit om onze diensten te verbeteren.

 

Wat gaan we doen met de data?

De data die we via de enquête verzamelen, worden door de ARL in de Verenigde Staten verwerkt. Vanzelfsprekend respecteren we de anonimiteit van de respondenten. Uw persoonsgegevens worden in geen geval gebruikt voor andere doeleinden dan zoals bepaald in het LibQUAL+ protocol. Alleen het eindrapport, gebaseerd op de samengevoegde resultaten van de enquête, kan openbaar worden gemaakt.

 

Wat kunt u winnen?

Neem deel aan de LibQUAL+ enquête en misschien wint u wel twee van de 10 tickets voor de tentoonstelling The World of Bruegel in Black and White die vanaf 15 oktober plaatsvindt in KBR. Of een afdruk van een gravure op basis van een van onze originele platen uit onze chalcografie (ter waarde van € 50).

Om deel te nemen, geeft u simpelweg uw e-mailadres in op het einde van de ingevulde vragenlijst. Zodra de enquête afgesloten is (eind mei), wordt er contact opgenomen met de winnaars. Uw e-mailadres blijft strikt vertrouwelijk  en wordt niet gekoppeld aan de enquêtegegevens.

Reglement