Laden Evenementen

Marc Bouchkov & Georgiy Dubko

06 november 2020
12:30 - 13:30

Tijdschema

06 november 2020
12:30 - 13:30

Locatie

Prijs

€5

Tags

Programma

Geniet van een middagconcert van violist Marc Bouchkov en pianist Georgiy Dubko. Marc Bouchkov gaf zijn eerste concert toen hij zes was, een gebeuren waarop later verschillende prestigieuze internationale prijzen volgden.

Hij is finalist van de Koningin Elisabethwedstrijd, won de 2de prijs van het internationale Tsjaikovski-concours en verscheen al in concert met grote Europese orkesten. Zijn even briljante partner Georgiy Dubko heeft een indrukwekkende carrière als solo- en kamermusicus.

In het kader van de 200ste verjaardag van de geboorte van Henry Vieuxtemps brengen ze de volgende stukken:

  • Henry Vieuxtemps (1820-1881), 5de Concerto op. 37 met cadenza van Eugène Ysaÿe (KBR, Muziek, Mus. Ms. 4346, Depot Koning Boudewijnstichting) & La Sentimentale (KBR, Muziek, Mus. Ms. 392)
  • Eugène Ysaÿe (1858-1931), Légende norvégienne (KBR, Muziek, Mus. Ms. 4449)

 

Tickets

Koop uw tickets online om zeker te zijn van een plaats. Lukt dit voor u niet? Dan nodigen wij u uit om langs te komen bij de infobalie.

Koop tickets     Ontdek alle middagconcerten

 

 

Coronamaatregelen

KBR neemt alle nodige maatregelen om u een veilig bezoek te garanderen:

  • Het dragen van een masker is verplicht, ook tijdens het concert. Houd steeds voldoende fysieke afstand tot andere bezoekers.
  • Het aantal plaatsen in de concertzaal is beperkt door de geldende maatregelen (max. 52 pers). We volgen hiervoor strikt de regels voor culturele evenementen.
  • Koop uw tickets op voorhand online.