Laden Evenementen

Marc Bouchkov, Alexey Stychkin & Georgiy Dubko [nieuwe datum]

20 mei 2022
12:30 - 13:30

Tijdschema

20 mei 2022
12:30 - 13:30

Locatie

Prijs

€5

Tags

Dit concert is uitgesteld naar 20 mei 2022. Alle ticketkopers krijgen een e-mail met meer informatie.

 

Programma

Geniet van een middagconcert van violisten Marc Bouchkov en Alexey Stychkin en pianist Georgiy Dubko.

Marc Bouchkov gaf zijn eerste concert toen hij zes was, een gebeuren waarop later verschillende prestigieuze internationale prijzen volgden.

Hij is finalist van de Koningin Elisabethwedstrijd, won de 2de prijs van het internationale Tsjaikovski-concours en verscheen al in concert met grote Europese orkesten. Zijn even briljante partner Georgiy Dubko heeft een indrukwekkende carrière als solo- en kamermusicus.

Alexey Stychkin, een leerling van Marc Bouchkov, had het 5de concerto van Henry Vieuxtemps in maart 2020 in Luik moeten spelen, drie weken nadat hij zowel de 3de prijs als de publieksprijs behaalde op het Concours Vieuxtemps in Verviers. Daar het concert werd afgelast als gevolg van de huidige gezondheidscrisis, stelde Marc Bouchkov aan Alexey voor om deze bladzijde van het repertorium in zijn plaats te spelen op 6 november in KBR. Een mooie revanche die u onder geen beding mag missen …

 

In het kader van de 200ste verjaardag van de geboorte van Henry Vieuxtemps brengen ze de volgende stukken:

  • Henry Vieuxtemps (1820-1881), 5de Concerto op. 37 met cadenza van Eugène Ysaÿe (KBR, Muziek, Mus. Ms. 4346, Depot Koning Boudewijnstichting) door Alexey Stychkin & La Sentimentale (KBR, Muziek, Mus. Ms. 392) door Marc Bouchkov
  • Eugène Ysaÿe (1858-1931), Légende norvégienne (KBR, Muziek, Mus. Ms. 4449) door Marc Bouchkov

 

Tickets

Gekochte tickets blijven geldig op de nieuwe datum. Kunt u er die dag niet bij zijn? Neem dan contact op via vasb@xoe.or.

Koop tickets Ontdek alle middagconcerten

 

 

Livestream

Dankzij een samenwerking met de Koning Boudewijnstichting zal dit concert ook via livestream te volgen zijn.

 

Coronamaatregelen

KBR neemt alle nodige maatregelen om u een veilig bezoek te garanderen:

  • Het dragen van een masker is verplicht, ook tijdens het concert. Houd steeds voldoende fysieke afstand tot andere bezoekers.
  • Het aantal plaatsen in de concertzaal is beperkt door de geldende maatregelen (max. 52 pers). We volgen hiervoor strikt de regels voor culturele evenementen.
  • Koop uw tickets op voorhand online.