Nieuwe elektronische bronnen

Dankzij een samenwerking met de Bibliothèque Interuniversitaire de la Communauté française de Belgique zijn de databanken Electronic Enlightenment en Oxford Scholarship Online – Philosophy voortaan beschikbaar in KBR.

Deze twee bronnen vullen de KBR-collecties aan van primaire bronnen en referentiewerken in het domein van de mens- en sociale wetenschappen.

 

 

Wat bieden deze bronnen u?

 

Electronic Enlightenment

Dit project van de Bodleian Library biedt u toegang tot meer dan 69.000 brieven van correspondenten uit de hele wereld tussen 1600 en 1850.

U vindt er o.a. privégesprekken tussen belangrijke figuren als Voltaire, Lodewijk XVI, Jane Austen, Erasmus of Françoise de Graffigny alsook bibliografische noten en academische aantekeningen.

Log in

 

 

Oxford Scholarship Online – Philosophy

De collectie Philosophy van het platform Oxford Scholarship Online biedt toegang tot meer dan 1.000 titels in het domein van de filosofie van 1963 tot vandaag.

Log in

 

 

Toegang via MyKBR

Gebruik uw MyKBR-account om op afstand in te loggen en deze databanken te gebruiken.

Account aanmaken

 

 

Benieuwd naar het volledige aanbod? Bekijk het overzicht van alle databanken die u kunt raadplegen bij KBR en ontdek ook de andere elektronische bronnen.