Volg de werken in KBR op de voet

Er vinden momenteel grote infrastructuurwerken plaats in KBR om de toegankelijkheid te verbeteren. Blijf hier op de hoogte.

 

9 mei 2019

Omdat er op dit moment dicht bij de algemene leeszaal afbraakwerken plaatsvinden, is er best wat geluidsoverlast. Helaas is dit onvermijdelijk. We hopen dit deel van de werken zo snel mogelijk achter de rug te hebben, zodat de rust kan weerkeren.

 

2 mei 2019

Op minder dan een maand tijd zijn er al bergen werk (en puin) verzet.

 

April 2019

Start van de voorbereidingen: de volledige werfzone wordt vanaf 8 april 2019 afgesloten. Er worden overal stofmuren geplaatst.

Voor de infrastructuurwerken moet ook één van de globes van Vincenzo Coronelli verhuisd worden. Met zijn diameter van 113 cm geen evidentie…

Globe Coronelli

Voor de infrastructuurwerken in KBR moest ook een van de globes van Vincenzo Coronelli, waar elke bezoeker voorbij wandelt, verhuisd worden. Met zijn diameter van 113 cm geen evidentie.Dans le cadre des travaux d’infrastructure de KBR, un des globes de Vincenzo Coronelli, devant lequel chaque visiteur passait à l’entrée au Mont des Arts, a été déménagé. Avec un diamètre de 113 cm, voilà qui n’a pas été une mince affaire…Suivez les travaux | volg de werken: www.kbr.be.

Geplaatst door KBR op Woensdag 17 april 2019

 

Nu kunnen de afbraakwerken echt van start gaan. Afbreken gaat natuurlijk een stuk sneller dan bouwen, dus sommige zalen zijn al gauw bijna onherkenbaar.